Mange elever oplever, at det at skrive store skriftlige opgaver i fx dansk er en stor munduld og at de mange faglige krav er svære at knække alene derhjemme. Derfor har Akademiets dansklærere i skoleåret 2023-2024 igangsat et stort projekt, hvor vi træner at skrive de svære opgaver i timerne, hvor man kan få hjælp af sin lærer, og elever med ordblindhed har en læsevejleder til rådighed. 

De første tilbagemeldinger er yderst positive: Eleverne oplever at kunne få den hjælp, de har brug for, og lærerne oplever en positiv faglig udvikling. 

Projektet kører i år i stort omfang på 2.hf, men også på 1.hf afprøves den samme tilgang i mindre skala.

På Akademiet har vi i mange år arbejdet med at lære vores elever at skrive i undervisningen og tage hul på opgaverne, når de er sammen med læreren. Vi ved man lærer bedst ved at kunnen få hjælp imens man skriver, fremfor af røde streger i en opgave, når man får den tilbage. 

Vi glæder os til at evaluere projektet med elever og lærere i løbet af året samt til sidst på skoleåret, når eleverne er klar til deres eksaminer. 

Book rundvisning

Tilmeld dig en rundvisning

Få en rundvisning ved en studievejleder og lærer og få et førstehåndsindtryk af vores gymnasium. 

Book en rundvisning

Vi har stadig ledige pladser på både HF og STX på 2 år.

Du kan stadig søge om optagelse på optagelse.dk, og har du spørgsmål, hjælper vores studievejledere dig gerne med svar.

I skolens åbningstid kan studievejlederne kontaktes på
87 39 16 80.

I ferier eller weekender, kan du sende en mail på aastvl@aarhusakademi.dk og du vil blive kontaktet af en studievejleder snarest muligt.

Vi glæder os til at møde dig! 

Book rundvisning